Home » Kerstmarkt2019

Christmas by Candlelight 2019

- Nederland op zijn mooist, in kerstsfeer -

Vrijdag 13 en zaterdag 14 december is het weer Christmas by Candlelight in het pittoreske Heusden. Alles in het historische vestingstadje ademt de sfeer die zo goed past bij kerst. De schilderachtige straatjes, de monumentale panden, de vele authentieke winkeltjes, de gastvrije horeca. Het is de perfecte plek voor een van de mooiste en liefste kerstmarkten van Nederland. Kraampjes bij kaarslicht, overal kerstzang, vuurkorven, foodtrucks, glühwein en natuurlijk het mooiste aanbod aan brocantewaar en (handmade) woon- en lifestyle producten. Wees welkom!

Algemene informatie

Christmas by Candlelight vindt plaats op vrijdag 13 december van 14:00 tot 22:00 uur en op zaterdag 14 december van 12:00 tot 20:00 uur.

De kerstmarkt centreert zich rond de Vismarkt, Engstraat, Botermarkt en Nieuwstraat.

Route en parkeren

Net als vorig jaar verwachten we flink wat bezoekers tijdens Christmas by Candlelight. Omdat er beperkt parkeergelegenheid is in de vesting en het parkeerbeleid bovendien streng is, adviseren wij bezoekers te parkeren op een van de grote parkeerplaatsen net buiten de vesting. Een wandeling naar het centrum is zeker de moeite. Tevens zorgen wij vanaf de grote parkeerplaats op de Steenweg voor vervoer naar het centrum. Voor meer informatie over parkeren houdt u deze pagina in de gaten.

 

Ook met het openbaar is Heusden goed bereikbaar. Vanaf nabijgelegen plaatsen als Den Bosch en Vlijmen en Drunen gaat een rechtstreekse busverbinding, die u binnen het half uur in Heusden brengt. Kijk op www.9292.nl voor actuele informatie.

Inschrijven

Het succes van de kerstmarkt bestaat bij de gratie van gezellige standhouders. Wij nodigen u daarom van harte uit om deel te nemen. We hebben nog plaats op het brocante- en antiekplein. Foodtrucks en kramen met streekproducten en (handgemaakte) lifestyle- en woonartikelen zijn tevens van harte welkom. Alles in de knusse en authentieke sfeer die Heusden zo eigen is.

 

Deelnemen? Stuur uw gegevens en vijf foto’s van uw producten en/of eerder opgebouwde kraam dan naar info@feestering.nl.

 

De kosten bedragen € 50,- per dag. De kraam wordt verzorgd. U dient zelf licht mee te nemen. Leuk als dit zoveel mogelijk met kaarslicht kan. Gebruikt u een lamp dan graag sfeerlicht (geen tl-lampen) en voorzien van een eurostekker.

 

Vanzelfsprekend ontvangt u na aanmelding aanvullende informatie. Uw aanmelding is definitief nadat wij uw betaling hebben ontvangen en u een schriftelijke bevestiging heeft ontvangen. Inschrijvingen kunnen afgewezen worden als deze niet in de sfeer van de kerstmarkt passen of er een verzadiging van aanbod is. De organisatie is niet verplicht een reden op te geven.

Contact

Christmas by Candlelight wordt dit jaar voor de zestiende keer georganiseerd door de OndernemersVereniging Heusden.
ovh@heusdenvesting.nl

 

Joelle van der Laar van Feestering Partyverhuur is dit jaar aanspreekpunt voor de standhouders. U kunt contact met haar opnemen via: info@feestering.nl en 0416-660604.

 

Voor vragen over PR en communicatie kunt u contact opnemen met: Jente van Haeften, mail@jentepuntcomm.nl en 06-24138222.