Home » Agenda

November 2018

Eindejaarsactie 17 november - 31 december

Ook dit jaar organiseert Ondernemersvereniging Heusden Vesting de eindejaarsactie! Van 17-11-2018 t/m 31-12-2018 spaart u kassabonnen van de leden van de Ondernemersvereniging. Wanneer u €150,- aan kassabonnen bij elkaar heeft gespaard doet u deze in een envelop voorzien van uw contactgegevens. Lever deze voor 31-12-2018 17:00 uur in bij één van de deelnemende bedrijven en maak kans op een rondvaart met een sloep voor 8 personen inclusief een hapje en een drankje of 1 van de interessante cadeaubonpakketten, aangeboden door de OVH!

Trekking

Iedere week is er een trekking waarbij de winnaar persoonlijk op de hoogte wordt gebracht. Lever dus uw enveloppe z.s.m. in zodat uw envelop iedere week meedoet met deze trekking. Op  donderdag 10 januari 2018 zal bij Kareltje de uiteindelijke prijsuitreiking plaatsvinden.

December 2018

14 en 15 december Christmas Shopping by Candlelight

2 dagen Heusden in kerstsfeer op 14 december van 14:00 tot 22:00 uur en op 15 december van 14:00 tot 20:00 uur organiseren we wederom een editie van Candlelight

Op de Vismarkt, en de Nieuwstraat zullen dan marktkramen komen te
staan, op de Botermarkt komen Foodtrucks (kramen met eten).

De verkoop van de kraamplekken loopt gesmeerd en we verwachten ook helemaal vol te staan. 

Parkeren

Dit evenement kan voor de nodige parkeerdruk zorgen. Vanwege de verwachte drukte zetten we op vrijdagavond 14 december verkeersregelaars in om het parkeren te begeleiden, volg dus voor het vinden van een parkeerplek hun aanwijzingen op. Kom je met de auto naar de vesting Heusden, maak dan gebruik van de parkeerlocaties buiten de vesting. In de vesting is parkeren alleen toegestaan in de bestaande parkeervakken.

Voorkom een boete en parkeer enkel waar dit is toegestaan.

Doorlopende activiteiten

3 maart- 1 december 2018

Brocante en Antiek Markt     

Heusden. Iedere eerste zaterdag van de maand van maart tot en met december staan ± 60 top brocanteurs met de mooiste vondsten uit binnen- en buitenland op het Burchtplein. Van prachtig kristal tot stoer zink, hippe vintage, antiek en Franse paspoppen. Engels zilver en emaille. Voor € 1,00 rijdt er een koets van de parkeerplaats Vestingstraat (P Heusden Centrum Zuid) naar het Burchtplein.

3 maart - 1 december 2018

Handmade      

Heusden maakt het! Iedere eerste zaterdag van de maand van maart tot en met december kun je deelnemen aan de wandeling Handmade in Heusden. Je bezoekt een couturier, bontmaker, hoedenmaker, vliegvisbinder, parfummaker en kaarsenmaker en maakt kennis met het product en de maker zelf. Een stadsgids leidt je langs de verschillende locaties en vertelt onderweg over de restauratiewerkzaamheden en oude ambachten. Er kunnen slechts 10 personen deelnemen aan de wandeling. Reserveer tijdig online,  via mail of telefoon of op de dag zelf bij het bezoekerscentrum. VOL=VOL!

3 maart - 1 december 2018

Molen open voor bezoek      

Heusden. Op elke eerste zaterdag van de maand is de molen aan de stadshaven of de tweede molen op de vestingwal open voor bezoek. De molenaar zal uitleg geven over de werking, functie en betekenis van de windmolen.