Home » Agenda

Agenda

November 2019

Sint intocht 16 november 

Op zaterdag 16 november zal sinterklaas de stadshaven van heusden weer binnen varen.

Traditioneel komen hier veel kinderen op af, dus ben op tijd

Parkeren

Dit evenement kan voor de nodige parkeerdruk zorgen. Vanwege de verwachte drukte zetten we op verkeersregelaars in om het parkeren te begeleiden, volg dus voor het vinden van een parkeerplek hun aanwijzingen op. Kom je met de auto naar de vesting Heusden, maak dan gebruik van de parkeerlocaties buiten de vesting. In de vesting is parkeren alleen toegestaan in de bestaande parkeervakken.

Voorkom een boete en parkeer enkel waar dit is toegestaan.

Eindejaarsactie 16 november - 31 december

Ook dit jaar organiseert Ondernemersvereniging Heusden Vesting de eindejaarsactie! Van 16-11-2019 t/m 31-12-2019 spaart u kassabonnen van de leden van de Ondernemersvereniging. Wanneer u €150,- aan kassabonnen bij elkaar heeft gespaard doet u deze in een envelop voorzien van uw contactgegevens. Lever deze voor 31-12-2019 17:00 uur in bij één van de deelnemende bedrijven en maak kans op de hoofdprijs of 1 van de interessante cadeaubonpakketten, aangeboden door de OVH!

Trekking

Iedere week is er een trekking waarbij de winnaar persoonlijk op de hoogte wordt gebracht. Lever dus uw enveloppe z.s.m. in zodat uw envelop iedere week meedoet met deze trekking. 

December 2019

Wat bezielt Heusden 13 december

De Josti band komt naar Heusden voor een concert op de Vismarkt

Nadere informatie volgt

Christmas Shopping by Candlelight 13 en 14 december

2 dagen Heusden in kerstsfeer op 13 december van 14:00 tot 22:00 uur en op 14 december van 14:00 tot 20:00 uur organiseren we wederom een editie van Candlelight

Op de Vismarkt, en de Nieuwstraat zullen dan marktkramen komen te
staan, op de Botermarkt komen Foodtrucks (kramen met eten).

De verkoop van de kraamplekken loopt gesmeerd en we verwachten ook helemaal vol te staan. 

Parkeren

Dit evenement kan voor de nodige parkeerdruk zorgen. Vanwege de verwachte drukte zetten we op vrijdagavond 13 december verkeersregelaars in om het parkeren te begeleiden, volg dus voor het vinden van een parkeerplek hun aanwijzingen op. Kom je met de auto naar de vesting Heusden, maak dan gebruik van de parkeerlocaties buiten de vesting. In de vesting is parkeren alleen toegestaan in de bestaande parkeervakken.

Voorkom een boete en parkeer enkel waar dit is toegestaan.

Doorlopende activiteiten

Brocante- en antiekmarkt 2 maart - 7 december

Heusden. Iedere eerste zaterdag van de maand van maart tot en met december staan ± 60 top brocanteurs met de mooiste vondsten uit binnen- en buitenland op het Burchtplein. Van prachtig kristal tot stoer zink, hippe vintage, antiek en Franse paspoppen. Engels zilver en emaille.
Voor € 1,00 rijdt er een koets van de parkeerplaats Vestingstraat
(P Heusden Centrum Zuid) naar het Burchtplein.

Handmade in Heusden wandeling 2 maart - 7 december

Heusden maakt het! Iedere eerste zaterdag van de maand van maart tot en met december kun je deelnemen aan de wandeling Handmade in Heusden. Je bezoekt een couturier, kaarsenmaker, bontmaker, schoenontwerper en parfummaker en maakt kennis met het product en de maker zelf. Een stadsgids leidt je langs de verschillende locaties en vertelt onderweg over de restauratiewerkzaamheden en het vakmanschap. Er kunnen slechts 10 personen deelnemen aan de wandeling. Reserveer tijdig via mail of telefoon of op de dag zelf bij het bezoekerscentrum. VOL=VOL!

Gelijktijdig vindt er een brocante- en antiekmarkt plaats op het Burchtplein.