Bereikbaarheid » Agenda

Agenda

November 2020

Eindejaarsactie 16 november - 31 december

Ook dit jaar organiseert Ondernemersvereniging Heusden Vesting de eindejaarsactie! Van 14-11-2020 t/m 31-12-2020 spaart u kassabonnen van de leden van de Ondernemersvereniging. Wanneer u €150,- aan kassabonnen bij elkaar heeft gespaard doet u deze in een envelop voorzien van uw contactgegevens. Lever deze voor 31-12-2020 16:00 uur in bij één van de deelnemende bedrijven en maak kans op de hoofdprijs, een Ballonvaart boven Heusden,  of 1 van de interessante cadeaubon pakketten, aangeboden door de OVH!

Trekking

Iedere week is er een trekking waarbij de winnaar persoonlijk op de hoogte wordt gebracht. Lever dus uw enveloppe z.s.m. in zodat uw envelop iedere week meedoet met deze trekking. 

Doorlopende activiteiten

Brocante- en antiekmarkt 2 maart - 7 december

Heusden. Iedere eerste zaterdag van de maand van maart tot en met december staan ± 60 top brocanteurs met de mooiste vondsten uit binnen- en buitenland op het Burchtplein. Van prachtig kristal tot stoer zink, hippe vintage, antiek en Franse paspoppen. Engels zilver en emaille.
Voor € 1,00 rijdt er een koets van de parkeerplaats Vestingstraat
(P Heusden Centrum Zuid) naar het Burchtplein.

Handmade in Heusden wandeling 2 maart - 7 december

Heusden maakt het! Iedere eerste zaterdag van de maand van maart tot en met december kun je deelnemen aan de wandeling Handmade in Heusden. Je bezoekt een couturier, kaarsenmaker, bontmaker, schoenontwerper en parfummaker en maakt kennis met het product en de maker zelf. Een stadsgids leidt je langs de verschillende locaties en vertelt onderweg over de restauratiewerkzaamheden en het vakmanschap. Er kunnen slechts 10 personen deelnemen aan de wandeling. Reserveer tijdig via mail of telefoon of op de dag zelf bij het bezoekerscentrum. VOL=VOL!

Gelijktijdig vindt er een brocante- en antiekmarkt plaats op het Burchtplein.