Jachthaven de Wiel
Scheepswerf 4

Telt 115 ligplaatsen voor jachten tot 40 meter en 10 passantenplaatsen. De breedte van de ligplaatsen en de ruimte om in- en uit te varen zijn zeer royaal. Alle boxen zijn voorzien van een eigen zij-steiger. 

Watersportvereniging Heusden
Nieuwe Maasdijk  3A 

Naast 30 ligplaatsen in de stadshaven zijn er 20 passantenplaatsen beschikbaar aan de zo genaamde Noordsteiger of steiger 8. Tussen 10 uur 's morgens en 4 uur 's middags zijn deze plaatsen vrij te gebruiken. Na 4 uur wordt u een overnachting berekend.Het tarief bedraagt € 1,40 per strekkende meter, inclusief stroom en water.

Hotel Restaurant In Den Verdwaalde Koogel
Vismarkt 1 

Het gezelligste hotel van Heusden-Vesting is gelegen in het oude centrum van de vesting, in een sfeervol monumentaal pand, daterend uit 1620, waar wij u een rustig en compleet verblijf bieden. 

Wiljo Rondvaart
Stadshaven, Molensteiger

Rondvaart Wiljo is een rederij met 3 schepen, gevestigd in het monumentale vestingstadje Heusden. Wij verzorgen rondvaarten en dagtochten naar vele bestemmingen, voor zowel groepen als kleinere gezelschappen of individueel. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor lunch, diners, buffetten, familie-uitjes en bedrijfsfeesten aan boord van één van onze schepen.

 

Regionaal Buro voor toerisme
Pelsestraat 17 

Welkom in De Langstraat! De groene vrijetijdsregio, gelegen tussen de attractieve Brabantse steden Tilburg, ‘s-Hertogenbosch en Breda. Met naast grote toeristische trekkers als vestingstad Heusden, Efteling, Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en Schoenenkwartier talrijke unieke parels, die een bezoek meer dan waard zijn. Wens je meer informatie over het bedrijf achter De Langstraat? Klik dan op ‘zakelijk’ en kom te weten wie RBT De Langstraat is en wat wij doen. Wens je informatie over wat er allemaal te beleven valt in De Langstraat? Klik dan op ‘bezoeker’ en laat je inspireren en informeren.

Het Gouverneurshuis Museum & Lunchen
Putterstraat 14 

Het Gouverneurshuis herbergt een verrassend museum dat het verhaal van Heusden vertelt. Kom eens langs om de collectie te bekijken, een kop koffie te drinken op het terras, te lunchen in het museumcafé, of de prachtige tuin te bekijken.

CAMPERPLAATS
De Wiel Heusden 

Vanwege onze unieke ligging één van de mooiste camperplaatsen van Noord-Brabant. En misschien wel van Nederland. Direct naast de jachthaven, op loopafstand van zusterrestaurant Boei35.
Kom genieten van het prachtige uitzicht over de Bergsche Maas, en struin door de pittoreske straatjes van onze vestingstad. Ideaal voor kunst-, cultuur- en erfgoedliefhebbers die met hun rijdende slaapplek Brabant willen ontdekken.