Bereikbaarheid » Winkelen » Mode & Accessoires

De Bazeroen Mannenmode
Botermarkt 16

Eigenaren Huib van der Kas en Karin Schuur hebben een voorkeur voor mooie, stoere, mannenkleding van topkwaliteit. Het assortiment is bedoeld voor mannen van alle leeftijdsgroepen en wij hebben het mooiste gekozen uit de collecties van PME, Vanguard, BlueFields (by State of Art), Twinlife, Mac Jeans, Comfort, Alan Red, Giordano en Baileys.

De Mac Jeans is in alle lengtes en kleuren op voorraad!

Juwelier & Goudsmid Sylvester Andriessen 
Engstaaat 5

Wij repareren en ontwerpen al meer dan 30 jaar sieraden in ons eigen goudsmid atelier. Uw sieraden worden snel en vakkundig gemaakt door goudsmid Sylvester Andriessen. Uw kostbaarheden hoeven niet opgestuurd te worden maar blijven veilig in ons eigen atelier.

 

Smits Schoenen
Drietrompetterstraat 17 

Al 4 generaties Smits verkopen schoenen in Heusden Vesting, natuurlijk wel nu met moderne schoenen. dames en herenschoenen en ook voor de kleintjes kunt u hier met gemak slagen. 

Het Bonte Schaep, Damesmode
Engstraat 7 

Als modebewuste vrouw kies je voor mode en merken die iets extra’s geven. Bij Het Bonte Schaep  vind je een eigentijdse collectie die daar perfect op aansluit, met het accent op natuurlijke materialen, comfortabele stoffen en eerlijke merken die aandacht hebben voor fairtrade. We bieden je de allermooiste merken zoals 10Days, Moscow, Summum Woman, Essentiel en La Fée Maraboutée. En natuurlijk schoenen, tassen, riemen en andere accessoires die je outfit compleet maken of net een andere look geven.

La Verte accessoires
Botermarkt 24

Deze winkel specialiseert zich in het verkopen van producten gemaakt van het natuurlijke en duurzame kurk! Van schoenen tot aan design lampen en sieraden! zeker de moeite waard om eens binnen te lopen voor een leuk cadeau. Ik ben helemaal overtuigd! Mooie zaak, leuke producten, mooie prijzen en goed personeel!

Mennenmode, Mode voor mannen
Engstraat 10

Mennenmode heeft geen website of Facebookpagina, Mode voor de man die al lang weet wat hij wil. Betaalbaar en mooi. 

Hoedtique Mary Stoop
Engstraat 9

Bent u op zoek naar een moderne of klassieke hoed, een pet of een stijlvolle haar decoratie? Misschien zelfs naar een handgemaakte hoed die qua maat en kleur helemaal op u is afgestemd? Breng dan eens een bezoek aan Hoedtique Mary Stoop; mijn toegankelijke winkel en atelier aan de Engstraat 9 in Heusden biedt een scala aan mogelijkheden voor zowel dames als heren. Winkel en atelier is geopend van woensdag tot en met zondag.