De Bazeroen Mannenmode
Botermarkt 16

Eigenaren Huib van der Kas en Karin Schuur hebben een voorkeur voor mooie, stoere, mannenkleding van topkwaliteit. Het assortiment is bedoeld voor mannen van alle leeftijdsgroepen en zij hebben het mooiste gekozen uit de collecties van PME Legend, Vanguard en Cast Iron.

Daarnaast hebben zij een ruim assortiment Mac Arne jeans en Jack&Jones.

Bij aankoop van de broeken van PME, Vanguard, Cast Iron, Mac en Com4, uit de nieuwe collectie krijgt u altijd gratis een paar sokken en deze worden, indien nodig, ook gratis op lengte gemaakt (meestal dezelfde dag). De Bazeroen is open op dinsdag tot en met zondag en op vrijdagavond tot 20 uur.

www.debazeroen.nl

Juwelier & Goudsmid Sylvester Andriessen 
Engstaaat 5

Wij repareren en ontwerpen al meer dan 30 jaar sieraden in ons eigen goudsmid atelier. Uw sieraden worden snel en vakkundig gemaakt door goudsmid Sylvester Andriessen. Uw kostbaarheden hoeven niet opgestuurd te worden maar blijven veilig in ons eigen atelier.

 

Smits Schoenen
Drietrompetterstraat 17 

Welkom bij Smits Schoenen in het #mooisteplekkievannederland!

Ik ben Martijn Smits de 4 generatie schoenverkoper in Heusden vesting. Wij werken dagelijks met ons team om u een paar leuke, modische, goed passende en soms wat aparte schoenen te verkopen.

Wij proberen iedere klant met een goed gevoel de deur uit te laten gaan. Maakt niet uit met of zonder schoenen, tassen of andere leuke accessoires. En als u vakkundig advies wilt hebben kunnen wij u natuurlijk ook helpen in verschillende wijdte maten.  

Het Bonte Schaep, Damesmode
Engstraat 7 

Als modebewuste vrouw kies je voor mode en merken die iets extra’s geven. Bij Het Bonte Schaep  vind je een eigentijdse collectie die daar perfect op aansluit, met het accent op natuurlijke materialen, comfortabele stoffen en eerlijke merken die aandacht hebben voor fairtrade. We bieden je de allermooiste merken zoals 10Days, Moscow, Summum Woman, Essentiel en La Fée Maraboutée. En natuurlijk schoenen, tassen, riemen en andere accessoires die je outfit compleet maken of net een andere look geven.

La Verte accessoires
Botermarkt 24

Deze winkel specialiseert zich in het verkopen van producten gemaakt van het natuurlijke en duurzame kurk! Van schoenen tot aan design lampen en sieraden! zeker de moeite waard om eens binnen te lopen voor een leuk cadeau. Ik ben helemaal overtuigd! Mooie zaak, leuke producten, mooie prijzen en goed personeel!

T Heerehuys, Mode voor mannen
Engstraat 10

Wij zijn Eric en Marlou van Dun en wij komen uit Waalwijk. Sinds 1 april 2021 zijn wij de nieuwe eigenaren van herenmodezaak 't Heerehuys.

Ja, u leest het goed, Ludo Mennen, de 1e eigenaar van Mennenmode is gestopt en is van zijn welverdiende pensioen gaan genieten.

Wij hebben de winkel overgenomen met de merken en de service die u gewend bent. Zo is de winkel voor Heusden behouden gebleven.

Graag verwelkomen wij u in onze winkel. Een bezoekje aan de winkel kunt u dan mooi combineren met een bezoek aan de prachtige vestingstad Heusden. U komt dan automatisch langs onze winkel in de Engstraat.

 

Tot ziens,

Eric en Marlou van Dun

Hoedtique Mary Stoop
Engstraat 9

Bent u op zoek naar een moderne of klassieke hoed, een pet of een stijlvolle haar decoratie? Misschien zelfs naar een handgemaakte hoed die qua maat en kleur helemaal op u is afgestemd? Breng dan eens een bezoek aan Hoedtique Mary Stoop; mijn toegankelijke winkel en atelier aan de Engstraat 9 in Heusden biedt een scala aan mogelijkheden voor zowel dames als heren. Winkel en atelier is geopend van woensdag tot en met zondag.

Hebbeh
Botermarkt 11

Onze winkel bevindt zich op de Botermarkt 11, in Heusden Vesting. Zoals je van ons gewend bent, hebben wij hier de mooiste handgemaakte sieraden, zoals armbanden, oorbellen, kettingen en ringen. Daarnaast hebben wij ook heel veel andere leuke HEBBEH-dingen, zoals grote en kleine tassen, riemen, shawls, jurkjes, jassen, jumpsuits, rokken, vesten, tops, hoeden, schoenen van Fred de la Bretonière en SHABBIES AMSTERDAM en nog veel meer. Kom gauw een kijkje nemen, dat vinden wij gezellig. 

 

Amazing Shoes
Botermarkt 7

De Heeren ‘s-Hertogenbosch is opgestart in 2016 door Bart van den Hoven. De keuze van het verkopen van schoenen kwam uit een hobby. Schoenen zijn namelijk een noodzaak! Amazing Shoes (voorheen De Heeren ‘s-Hertogenbosch) verkopen bijbehorende accessoires zoals riemen en sokken. Alles wordt bepaalt vanuit de schoen, dit is het belangrijkste onderdeel van een outfit.
De schoenencollectie bestaat grotendeels uit Pepe Milan en New Rock en Lureaux. In de toekomst willen wij het assortiment uitbreiden met eigen ontwerpen, denkend aan verschillende kleurencombinaties, afdrukken op het leer. Als voorbeeld de Oeteldonkse schoen. De accessoires passen bij de schoen, hebben hetzelfde materiaal maar zijn ook zeker los te verkopen. Maar dit is niet de ‘core business’. Daarnaast verkoopt men ook bijbehorende riemen en sokken, om een outfit wel volledig af te kunnen maken in de winkel.
 

Sterrie Lou Dames en Kinderkleding
Botermarkt 6

Met een grote liefde en passie voor kinderkleding is Sterrie Lou 'geboren'.

Graag ontvangen wij u in ons karakteristieke pand waar service en klantvriendelijk voorop staat, zoals echte Brabanders zeggen : de koffie staat klaar !

Met een volwaardig merken pakket in het midden en hoog segment bieden wij u een gevarieerd aanbod.

Ook voor communie en gelegenheidskleding bent u bij ons aan het juiste adres !