Hof van Heusden Speciaalzaak voor al uw dagelijkse boodschappen
Hoogstraat 1

Alles onder één dak, toegespitst op kwaliteit, beleving en gemak!  dagverse groenten en fruit, veelal rechtstreeks van de kweker, en uiteraard zoveel als mogelijk puur Hollands product. Vers vlees en gesneden vleeswaren. Uiteraard maken wij zelf de lekkerste salades, soepen en maaltijden!  Heerlijke, maar vooral ook eerlijke kaas.Zuivel en zuivelproducten!  En ja, natuurlijk hebben wij ons assortiment gecompleteerd met zeer uitgebreid aanbod kruidenierswaren! Alle dagelijkse boodschappen zijn bij ons te vinden! 

Uiteraard van alles alleen het beste van het beste! 

Bakkertje Deeg, Den contente Mensch
Botermarkt 13

De eigenaren van de bakkerij, Lucas en Jolanda Vermeulen, hebben sinds 1990 Bakkertje Deeg hier gevestigd. Lucas komt uit een echte bakkersfamilie: al 4 generaties zorgt de familie Vermeulen voor hoge kwaliteit bakkersproducten in Brabant en omstreken.

Stadsslijterij de Waterdrager
Engstraat 12 

Bezoek Stadsslijterij Heusden. Wij zijn gevestigd in het hart van Heusden Vesting; de autovrije Engstraat, de leukste straat van Heusden.Voor al uw wijnen, bier en gedestilleerde dranken.Bent u op zoek naar iets unieks, dan is de Stadsslijterij Heusden een prima adres om eens rond te kijken.

Coop supermarkt
Laagstraat 3

Voor al uw dagelijkse boodschappen.

Berg en Braam snoepwinkel
Nieuwstraat 7

 

Voor heerlijk snoepgoed bent u bij ons aan het goede adres, duimdrop stroopsoldaatjes en nougat is bij ons nog te verkrijgen. Voor kinderen is er nog te kiezen een snoepje voor 5 of 10 cent, net als vroeger, kiezen uit verschillende potten maakt dit alleen nog leuker.

Proeff Delicatessen 
Vismarkt 8

 

Op zoek naar een leuk kleinigheidje, verjaardagscadeau of bedankje? Of een mooi jubileum geschenk? • Voor je partner, familie, vrienden of juist een leuke gift voor je collega • bij Proeff helpen we je graag het meest passende cadeau samen te stellen • door zelf in de winkel mee uit te zoeken, krijgt het pakket een persoonlijke touch waardoor geven & krijgen nog leuker wordt