Home » Horeca gelegenheden

Restaurant Hotel In den Verdwaalde Koogel
Vismarkt 1 

In den Verdwaalde Koogel heeft in de afgelopen 30 jaren een reputatie opgebouwd op het terrein van gastvrijheid en is er steeds in geslaagd gasten aan te trekken uit de verre omgeving. Door constante kwaliteit, verse ingrediënten, een gavarieerd aanbod en vooral met redelijke prijzen die u het gevoel geven echt gast te zijn. Wat dat betreft hoeft u zich bij ons niet verdwaald te voelen, zeker als u weet dat u omringd wordt door schilderijen van de Heusdense kunstenaar Clemens Briels.

Braveau Bar & Kitchen
Vismarkt 3 

BRAVEAU Bar & Kitchen 

Is een restaurant waar gastvrijheid en prijs/kwaliteit zeer belangrijke aspecten zijn. Een gezellig restaurant waar u kunt lunchen, borrelen en dineren. Er wordt gewerkt met dagverse producten, daar waar mogelijk uit de regio. Ieder seizoen veranderen wij de kaart zodat u vaak nieuwe gerechten kunt komen proeven. Naast onze menukaart serveren we iedere dag een mooi verrassingsmenu. Wij verzorgen ook high tea, buffetten, lunch en diner voor grotere gezelschappen. Indien gewenst kunnen wij het restaurant exclusief voor u reserveren.

Friet enZo, Cafetaria
Engstraat 8 

Verse friet en een ruime keuze aan snacks, softijs en milkshakes bij cafetaria Friet & Zo in de Engstraat in Heusden.

Het wapen van Heusden 
Vismarkt 5 

In de mooie vesting Heusden, aan de Vismarkt is de gezellige knusse lunchroom `t Wapen van Heusden te vinden. De lunchroom heeft een uitgebreide kaart met lekkere gerechten zoals baguettes, sandwiches, tosti’s, maaltijdsalades en borrelhapjes. 
Ook voor een kopje koffie met iets lekkers, of even lekker borrelen kun je hier zowel binnen als buiten op het ruime terras terecht. Geen tijd om even lekker te zitten? Dan haal je jouw favoriete lunch toch gewoon af?

Pannekoekenbakker
Vismarkt 4 

Welkom in vestingstad Heusden
Op uw ontdekkingstocht door Heusden, komt u ongetwijfeld langs de oude kazerne aan de vismarkt. Vroeger was het de verblijfplaats van beroepsofficieren die in Heusden gelegerd waren.
Tegenwoordig vindt u er "De Pannekoekenbakker". De eerste uit de keten van "Pannekoekenbakkers" en grondlegger van deze prachtige organisatie waar u op elke lokatie van een heerlijke pannenkoek kunt genieten.

 

Brouwcafé Kareltje
Burchtplein 5

In het pittoreske vestingstadje Heusden aan de Maas wordt sinds 2001 ambachtelijk bier gebrouwen met de merknaam“Kareltje”. Naast deze heerlijke bieren, op tap verkrijgbaar, worden er een negental lekkere likeuren gemaakt die allen te proeven zijn in het brouwcafé. Nieuw bij Kareltje zijn ook de 26 heerlijke Kareltje jenevers.

’t IJshuys
Botermarkt 21 

Alles wat we doen, doen we voor een wereld vol blijdschap. We streven naar vrijheid, geluk en broederschap. In een modern uitgeruste ijskeuken draaien onze passievolle ijsbereiders dagelijks vers ijs en in de ijssalon staan onze gastheren klaar om je onder te dompelen in de beroemde Brabantse gastvrijheid. Onze passies voor mensen, ijsbereiding en ondernemen maken een bezoek aan ’t IJshuys een ware bucketlist ervaring! Kom binnen, kom proeven en beleef een ijsje als nooit te voren! Team ‘t IJshuys.

Boei35
Putterstraat 92

BOEI35 is hét restaurant met het mooiste uitzicht van Heusden. Je kan bij ons heerlijk lunchen, dineren, borrelen en iets vieren.

Met de jachthaven voor de deur, een passantensteiger om de hoek en een gratis parkeerplaats is het voor elke watersporter, wandelaar of fietser goed toeven bij BOEI35.
Bij ons is het simpel. Wij houden van genieten. gezelligheid. Lekker eten, drinken en een goede sfeer. Een avondje uit, een feestje vieren, bijkletsen aan de bar, het is allemaal mogelijk!

DEN CONTENTE MENSCH
Botermarkt 136

U kunt hier genieten van zowel ontbijt, lunch als diner. Ook bent u welkom voor een heerlijke high tea, of gewoon een bakje koffie. Als u uw keuze heeft gemaakt, kunt u dit bestellen bij Oma's keuken. Wij gaan aan de slag om uw drankje of maaltijd te bereiden terwijl u kunt genieten van het nostalgische uitzicht van de lunchroom.