Restaurant Hotel In den Verdwaalde Koogel
Vismarkt 1 

In den Verdwaalde Koogel heeft in de afgelopen 30 jaren een reputatie opgebouwd op het terrein van gastvrijheid en is er steeds in geslaagd gasten aan te trekken uit de verre omgeving. Door constante kwaliteit, verse ingrediënten, een gavarieerd aanbod en vooral met redelijke prijzen die u het gevoel geven echt gast te zijn. Wat dat betreft hoeft u zich bij ons niet verdwaald te voelen, zeker als u weet dat u omringd wordt door schilderijen van de Heusdense kunstenaar Clemens Briels.

Friet enZo, Cafetaria
Engstraat 8 

Verse friet en een ruime keuze aan snacks, softijs en milkshakes bij cafetaria Friet & Zo in de Engstraat in Heusden.

Het wapen van Heusden 
Vismarkt 5 

In de mooie vesting Heusden, aan de Vismarkt is de gezellige knusse lunchroom `t Wapen van Heusden te vinden. De lunchroom heeft een uitgebreide kaart met lekkere gerechten zoals baguettes, sandwiches, tosti’s, maaltijdsalades en borrelhapjes. 
Ook voor een kopje koffie met iets lekkers, of even lekker borrelen kun je hier zowel binnen als buiten op het ruime terras terecht. Geen tijd om even lekker te zitten? Dan haal je jouw favoriete lunch toch gewoon af?

Pannekoekenbakker
Vismarkt 4 

Welkom in vestingstad Heusden
Op uw ontdekkingstocht door Heusden, komt u ongetwijfeld langs de oude kazerne aan de vismarkt. Vroeger was het de verblijfplaats van beroepsofficieren die in Heusden gelegerd waren.
Tegenwoordig vindt u er "De Pannekoekenbakker". De eerste uit de keten van "Pannekoekenbakkers" en grondlegger van deze prachtige organisatie waar u op elke lokatie van een heerlijke pannenkoek kunt genieten.

 

Brouwcafé Kareltje
Burchtplein 5

In het pittoreske vestingstadje Heusden aan de Maas wordt sinds 2001 ambachtelijk bier gebrouwen met de merknaam“Kareltje”. Naast deze heerlijke bieren, op tap verkrijgbaar, worden er een negental lekkere likeuren gemaakt die allen te proeven zijn in het brouwcafé. Nieuw bij Kareltje zijn ook de 26 heerlijke Kareltje jenevers.

’t IJshuys
Botermarkt 21 

Alles wat we doen, doen we voor een wereld vol blijdschap. We streven naar vrijheid, geluk en broederschap. In een modern uitgeruste ijskeuken draaien onze passievolle ijsbereiders dagelijks vers ijs en in de ijssalon staan onze gastheren klaar om je onder te dompelen in de beroemde Brabantse gastvrijheid. Onze passies voor mensen, ijsbereiding en ondernemen maken een bezoek aan ’t IJshuys een ware bucketlist ervaring! Kom binnen, kom proeven en beleef een ijsje als nooit te voren! Team ‘t IJshuys.

Boei35
Putterstraat 92

BOEI35 is hét restaurant met het mooiste uitzicht van Heusden. Je kan bij ons heerlijk lunchen, dineren, borrelen en iets vieren.

Met de jachthaven voor de deur, een passantensteiger om de hoek en een gratis parkeerplaats is het voor elke watersporter, wandelaar of fietser goed toeven bij BOEI35.
Bij ons is het simpel. Wij houden van genieten. gezelligheid. Lekker eten, drinken en een goede sfeer. Een avondje uit, een feestje vieren, bijkletsen aan de bar, het is allemaal mogelijk!

DEN CONTENTE MENSCH
Botermarkt 136

U kunt hier genieten van zowel ontbijt, lunch als diner. Ook bent u welkom voor een heerlijke high tea, of gewoon een bakje koffie. Als u uw keuze heeft gemaakt, kunt u dit bestellen bij Oma's keuken. Wij gaan aan de slag om uw drankje of maaltijd te bereiden terwijl u kunt genieten van het nostalgische uitzicht van de lunchroom.

Ons Gheluk
Vismarkt 9

In het hart van de schitterend gerestaureerde historische vestingstad Heusden staat aan de Vismarkt brasserie en taveerne “Ons Gheluk”. Gebouwd in de 17e eeuw en voorzien van prachtige muurschilderingen door de Heusdense schilder Petrus van Engelen (1880-1961). U kunt in deze unieke locatie terecht in een van de 3 ruimtes voor een borrel, lunch, uitgebreid diner, bruiloft, receptie of vergadering. Elke gelegenheid is uniek en wij verzorgen dan ook graag maatwerk naar uw wensen.

De Vegan Bakker 
Botermarkt 15

Met trots presenteert De Vegan Bakker een assortiment plantaardige producten die bereid worden in de eigen achterliggende bakkerij.
Laat je verrassen en geniet!