Che Bello, Woonwinkel
Botermarkt 18

Vanaf 1998 bestaat Che Bello Woonwinkel.
Sinds 2001 hebben wij onze winkel gevestigd in Heusden Vesting. Op de Botermarkt 18 in een sfeervol pand in een mooi historisch Vestingstadje aan de Maas.

Mooie collectie houten meubels, design stoelen, verlichting, woonaccessoires, woontextiel, glazen sieraden, leren tassen en meer. Kom vrijblijvend snuffelen of laat u helpen met een goed advies.

Zin in Boeken, nieuw en 2e hands boeken
Botermarkt 12 

John, de boekenman. Al vanaf zijn tienerjaren op zoek naar de zin van het bestaan. Boeken zijn daarbij zijn hulpmiddel maar vooral de levende overdracht, het méémaken, ondergaan, beleven dat is wat hem boeit en zal blijven boeien. Hij heeft vele wegen bestudeerd én bewandeld.  Uiteindelijk is John nu, eind vijftig geëindigd bij de non-dualiteit. Wat dat is kunt u hem zelf vragen via email of gewoon bij ons in de winkel. 

In d`n Kaarsenstal
Nieuwstraat 10

In het historische vestingstadje Heusden wordt nog een middeleeuws ambacht uitgeoefend: kaarsenmaker. Toon Verschuren werkt in D’n Kaarsenstal waar hij kaarsen dompelt, het oude ambacht in leven houdt en gepassioneerd over het vak en de kaarsen praat. In D’n Kaarsenstal kan je Toon aan het werk zien, de handgemaakte kaarsen aanschaffen en zelf ook eens proberen hoe het is om een kaars te maken.

Wereldwinkel Heusden
Engstraat 3A

De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus uit andere culturen, gemaakt met respect voor mens en milieu. Wereldwinkel Heusden bevindt zich in het hart van de Vesting in de Engstraat; een knus winkeltje in het historisch centrum. Hier vindt U allerhande fairtrade cadeau artikelen, interieurdecoratie, sieraden, kaarten en speelgoed. Stap gerust even binnen en onze vrijwilligers staan U graag te woord !

Hebbeh
Botermarkt 11

Onze winkel bevindt zich op de Botermarkt 11, in Heusden Vesting. Zoals je van ons gewend bent, hebben wij hier de mooiste handgemaakte sieraden, zoals armbanden, oorbellen, kettingen en ringen. Daarnaast hebben wij ook heel veel andere leuke HEBBEH-dingen, zoals grote en kleine tassen, riemen, shawls, jurkjes, jassen, jumpsuits, rokken, vesten, tops, hoeden, schoenen van Fred de la Bretonière en SHABBIES AMSTERDAM en nog veel meer. Kom gauw een kijkje nemen, dat vinden wij gezellig. 

COLARD WINDE / CW RUSTIEKBOUW B.V
Stadshaven 4 

Colard Winde Rustiekbouw B.V. is al decennia lang een begrip in de open haarden branche, gespecialiseerd in sfeervuur in en om uw huis. Op jonge leeftijd kreeg ik, Colard Winde passie om te werken met oude historische bouwmaterialen en met nieuwe moderne materialen. Op een leeftijd van 19 jaar kreeg ik te maken met het plaatsen van mijn eerste open haard. Deze passie is in de loop van de jaren nooit verloren gegaan, maar alleen maar gegroeid en ik ben me steeds meer gaan verdiepen in de haarden.

 

Soul Store
Nieuwstraat 10B

Wat begon met een klein rekje handgemaakte edelstenen sieraden uit India groeide uit tot een spirituele winkel en ontmoetingsplek in hartje Heusden. Onze missie is simpel: wij verkopen producten met een ziel vóór je ziel. Alles om je ontwikkeling hier op aarde te stimuleren en te ondersteunen zodat je groeit in bewustzijn. Hierin staan handwerk, duurzaamheid en gezondheid centraal.