Bereikbaarheid » Winkelen » Home & Living

Che Bello, Woonwinkel
Botermarkt 18

Vanaf 1998 bestaat Che Bello Woonwinkel.
Sinds 2001 hebben wij onze winkel gevestigd in Heusden Vesting. Op de Botermarkt 18 in een sfeervol pand in een mooi historisch Vestingstadje aan de Maas.

Mooie collectie houten meubels, design stoelen, verlichting, woonaccessoires, woontextiel, glazen sieraden, leren tassen en meer. Kom vrijblijvend snuffelen of laat u helpen met een goed advies.

In d`n Prince Bloemsierkunst
Vismarkt 8

Vervoorn– in den Prince Bloemsierkunst is een echt familiebedrijf dat 45 jaar geleden is opgericht door de heer en mevrouw Vervoorn. Tegenwoordig zwaaien Bianca en Arjan al enige jaren de scepter. Dit heeft ervoor gezorgd dat de kennis en interesse over bloemen en planten bij Vervoorn – In den Prince Bloemsierkunst groot is!

Zin in Boeken, nieuw en 2e hands boeken
Botermarkt 12 

John, de boekenman. Al vanaf zijn tienerjaren op zoek naar de zin van het bestaan. Boeken zijn daarbij zijn hulpmiddel maar vooral de levende overdracht, het méémaken, ondergaan, beleven dat is wat hem boeit en zal blijven boeien. Hij heeft vele wegen bestudeerd én bewandeld.  Uiteindelijk is John nu, eind vijftig geëindigd bij de non-dualiteit. Wat dat is kunt u hem zelf vragen via email of gewoon bij ons in de winkel. 

In d`n Kaarsenstal
Nieuwstraat 10

In het historische vestingstadje Heusden wordt nog een middeleeuws ambacht uitgeoefend: kaarsenmaker. Toon Verschuren werkt in D’n Kaarsenstal waar hij kaarsen dompelt, het oude ambacht in leven houdt en gepassioneerd over het vak en de kaarsen praat. In D’n Kaarsenstal kan je Toon aan het werk zien, de handgemaakte kaarsen aanschaffen en zelf ook eens proberen hoe het is om een kaars te maken.

Wereldwinkel Heusden
Engstraat 3A

De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus uit andere culturen, gemaakt met respect voor mens en milieu. Wereldwinkel Heusden bevindt zich in het hart van de Vesting in de Engstraat; een knus winkeltje in het historisch centrum. Hier vindt U allerhande fairtrade cadeau artikelen, interieurdecoratie, sieraden, kaarten en speelgoed. Stap gerust even binnen en onze vrijwilligers staan U graag te woord !

De Appelgaard 
Botermarkt 1

Op zoek naar een exclusief interieur? Bij 'De Appelgaard' vindt u alles om een mooi en sfeervol huis te creëren. Wij stellen altijd uw smaak centraal die wij combineren we met onze passie voor meubels en wonen. Wij zijn op de hoogte van de allerlaatste woontrends, maar ons streven is een tijdloos,warm interieur. Komt u eens vrijblijvend langs en laat u verrassen door onze stijl.