Christmas by Candlelight 2022

- de gezelligste en mooiste kerstmarkt van Nederland -

Vrijdag 16 en zaterdag 17 december is het weer Christmas by Candlelight in het pittoreske Heusden. Alles in het historische vestingstadje ademt de sfeer die zo goed past bij kerst. De schilderachtige straatjes, de monumentale panden, de vele authentieke winkeltjes, de gezellige gastvrije horeca. Het is de perfecte plek voor een van de gezelligste en mooiste kerstmarkten van Nederland. Kraampjes bij kaarslicht, overal kerstzang, vuurkorven, glühwein en natuurlijk het mooiste aanbod aan brocantewaar.

 

Nederland op zijn mooist, in kerstsfeer. Wees welkom!

Algemene informatie

Christmas by Candlelight vindt plaats op vrijdag 16 december van 14:00 tot 22:00 uur en op zaterdag 17 december van 14:00 tot 20:00 uur.

De kerstmarkt centreert zich rond de Vismarkt, Engstraat, Botermarkt en Nieuwstraat.

Route en parkeren

Net als voorgaande jaren verwachten we flink wat bezoekers tijdens Christmas by Candlelight. Omdat er beperkt parkeergelegenheid is in de vesting en het parkeerbeleid bovendien streng is, adviseren wij bezoekers te parkeren op een van de grote parkeerplaatsen net buiten de vesting. Een wandeling naar het centrum is zeker de moeite. Er  is op vrijdag vanaf de grote parkeerplaats aan de Steenweg (tussen Heusden Vesting en Oudheusden) vervoer naar het centrum is geregeld (tegen een kleine vergoeding). Voor meer informatie over parkeren houdt u deze pagina in de gaten.