Candlelight Shopping Heusden

Candlelight Shopping Heusden 2023

- de gezelligste en mooiste kerstmarkt van Nederland -

Vrijdag 15 en zaterdag 16 december is het weer Candlelight Shopping in het pittoreske Heusden. Alles in het historische vestingstadje ademt de sfeer die zo goed past bij Kerst. De schilderachtige straatjes, de monumentale panden, de vele authentieke winkeltjes, de gezellige gastvrije horeca. Het is de perfecte plek voor een van de gezelligste en mooiste Kerst events van Nederland. Dit jaar pakken we echt uit. Waar we vorig jaar een doorstart moesten maken na een afwezigheid van 2 jaar door Corona, hebben we dit jaar als vanouds weer veel kramen, foodtrucks, de gezellige authentieke winkels open tot 22 uur, vuurkorven, glühwein, koren, middeleeuwse  figuranten, kerstman en kerstvrouw, sneeuwpop, Dikkie Dik, verlichte kerstboomvrouw, verlichte sneeuwpopvrouw en verlichte gouden kerstboomvrouw in prachtige zelf gemaakte jurken, nog meer geweldige muziek, verhalen verteller en meer.....
Entree is gratis en dat is mogelijk door de vele sponsoren die Heusden en dit fantastische evenement eenzamer warm hard toedragen.

Volg de Facebook pagina's van Candlelight Shopping Heusden of Beleef Heusden Vesting voor het laatste nieuws! 

 

 

Algemene informatie

Candlelight Shopping Heusden vindt plaats op vrijdag 15 december van 15:00 tot 22:00 uur en op zaterdag 16 december van 15:00 tot 22:00 uur.

Het evenement centreert zich rond de Vismarkt, Engstraat, Botermarkt en Nieuwstraat

Er is nog ruimte op de vrijdag voor kramen: neem contact op met info@feestering.nl

 

.

Route en parkeren

Net als voorgaande jaren verwachten we flink wat bezoekers tijdens Candlelight. Omdat er beperkt parkeergelegenheid is in de vesting en het parkeerbeleid bovendien streng is, adviseren wij bezoekers te parkeren op een van de grote parkeerplaatsen net buiten de vesting. Een wandeling naar het centrum is zeker de moeite. Er is op vrijdag en zaterdag tussen 16.30 en 21.30 vanaf de grote parkeerplaats aan de Steenweg (tussen Heusden Vesting en Oudheusden) vervoer in naar het centrum geregeld (tegen een kleine vergoeding). Voor meer informatie over parkeren houdt u deze pagina in de gaten.