Bereikbaarheid » Workshops » Workshops

Parfumerie Heusden In Geuren en Kleuren
Nieuwstraat 5 

Maak je eigen unieke parfum!
Leuk voor een vrijgezellenfeestje, teamuitje of kinderfeestje. Maar ook alleen ben je van harte welkom om onder begeleiding je eigen parfum te maken. De workshops kunnen in principe ook op locatie gegeven worden. Bel 0416533422 of mail info@parfumerie-heusden voor meer informatie.

Bakkertje Deeg, in den Contente Mensch
Botermarkt 13

Ga terug in de tijd en leer de kneepjes van het authentiek broodbakken. Desembrood is een heel natuurlijk brood waarbij geen gist wordt gebruikt, maar het natuurlijke rijpings- en rijzingsproces. Zo werden de eerste gerezen desembroden in het Oude Egypte gemaakt! Een desembrood heeft een volle smaak en een knapperige korst.

Adry`s Atelier & Galerie  
Vismarkt 11A 

Samen schilderen met Adry als onderdeel van een inspirerende dag in Heusden is mogelijk in de vorm van een workshop in Adry’s atelier. Een inspirerend idee voor zowel een zakelijke als een familie- of vriendendag. Maar ook voor een kinderfeestje is het leuk om met kinderen de creativiteet te stimuleren. En ze hebben gelijk een prachtig kado om mee naar huis te nemen. 

Stadsslijterij de Waterdrager
Engstraat 12 

Wilt u samen met vrienden of familie een gezellige avond of middag beleven, maak dan een afspraak voor een proeverij, wijn, bier of whisky Henry van Helvoirt weet u er alles over te vertellen.