SINTINTOCHT 2021

Door de oplopende cijfers Covid19  gaat de intocht in de Stadshaven niet door, in plaats daarvan maakt de Sint een rijtoer door Heusden en Oud-Heusden 

 De Sinterklaas wordt begeleid door natuurlijk zijn Pieten en DJ Theo. De tour begint om 14 uur. Kom gezellig langs de kant staan om De Sint welkome te heten in Heusden.

Herptsestraat-Putterstraat-Oude Herptse Poort-Waterpoort- Hoogstraat-Botermarkt-Breestraat-Burchtstraat-Wijksestraat-Vismarkt-Nieuwstraat-Botermarkt-Pelsestraat-Lombardstraat-Demer-Garnizoenstraat-Steenweg richting Oud-Heusden
E V Gochstraat-Julianastraat-Jan Steenstraat-Rembrandtlaan-Herptseweg-Einde

 

CANDLELIGHT 2021

Vanwege de coronapandemie kon in 2020 Candlelight geen doorgang vinden. De gemeente Heusden en de Ondernemersvereniging Heusden, dat het evenement organiseert, hebben besloten dat de Kerstmarkt ook dit jaar (2021) helaas niet kan plaatsvinden.

Bij de enorme bezoekersaantallen van Candlelight is het onmogelijk om aan de 1,5 meter-eis te voldoen, mocht die nog gelden. Omdat het evenement zich afspeelt in de openbare ruimte, zonder afscheidingen of hekken, zijn er ook geen mogelijkheden om te werken met reserveringen, sneltesten of vaccinatiebewijzen.