Home » Kerstmarkt2021

Christmas by Candlelight 2021

- Nederland op zijn mooist, in kerstsfeer -

Vrijdag 10 en zaterdag 11 december is het weer Christmas by Candlelight in het pittoreske Heusden. Alles in het historische vestingstadje ademt de sfeer die zo goed past bij kerst. De schilderachtige straatjes, de monumentale panden, de vele authentieke winkeltjes, de gastvrije horeca. Het is de perfecte plek voor een van de mooiste en liefste kerstmarkten van Nederland. Kraampjes bij kaarslicht, kerstzang, glühwein en natuurlijk het mooiste aanbod aan brocantewaar en (handmade) woon- en lifestyle producten. Wees welkom!

Algemene informatie

Christmas by Candlelight vindt plaats op vrijdag 10 december van 14:00 tot 22:00 uur en op zaterdag 11 december van 12:00 tot 20:00 uur.

De kerstmarkt centreert zich rond de Vismarkt, Engstraat, Botermarkt en Nieuwstraat.

Route en parkeren

Net als vorig jaar verwachten we flink wat bezoekers tijdens Christmas by Candlelight. Omdat er beperkt parkeergelegenheid is in de vesting en het parkeerbeleid bovendien streng is, adviseren wij bezoekers te parkeren op een van de grote parkeerplaatsen net buiten de vesting. Een wandeling naar het centrum is zeker de moeite. Voor meer informatie over parkeren houdt u deze pagina in de gaten.

 

Ook met het openbaar is Heusden goed bereikbaar. Vanaf nabijgelegen plaatsen als Den Bosch en Vlijmen en Drunen gaat een rechtstreekse busverbinding, die u binnen 2 keer per uur naar Heusden brengt. Kijk op www.9292.nl voor actuele informatie.

Inschrijven

Het succes van de kerstmarkt bestaat bij de gratie van gezellige standhouders. Wij nodigen u daarom van harte uit om deel te nemen. Alles in de knusse en authentieke sfeer die Heusden zo eigen is.

Deelnemen? Stuur uw gegevens en vijf foto’s van uw producten en/of eerder opgebouwde kraam dan naar info@feestering.nl.

De kosten bedragen € 75,- per dag. De kraam wordt verzorgd. U dient zelf licht mee te nemen. Leuk als dit zoveel mogelijk met kaarslicht kan. Gebruikt u een lamp dan graag sfeerlicht (geen tl-lampen) en voorzien van een eurostekker.

Vanzelfsprekend ontvangt u na aanmelding aanvullende informatie. Uw aanmelding is definitief nadat wij uw betaling hebben ontvangen en u een schriftelijke bevestiging heeft ontvangen. Inschrijvingen kunnen afgewezen worden als deze niet in de sfeer van de kerstmarkt passen of er een verzadiging van aanbod is. De organisatie is niet verplicht een reden op te geven.

Contact

Christmas by Candlelight wordt dit jaar voor de zeventiende keer georganiseerd door de OndernemersVereniging Heusden.
ovh@heusdenvesting.nl

 

Joelle van der Laar van Feestering Partyverhuur is ook dit jaar aanspreekpunt voor de standhouders. U kunt contact met haar opnemen via: info@feestering.nl en 0416-660604.